QUINZE EQUIPS BUSQUEN FER-SE AMB EL CAMPIONAT DE CATALUNYA PER EQUIPS DE 1a CATEGORIA

Les pistes del club Pàdel Park Llavaneres són la seu fins el pròxim diumenge del Campionat de Catalunya per Equips de 1a categoria. La competició per equips més important de la Federació Catalana de Pàdel aplega un total de quinze conjunts, vuit de masculins i set de femenins.

Jugadors i jugadores d’altíssim nivell del Circuit Català Absolut, com de World Padel Tour es donen cita en una prova que aplegarà figures com Ari Sánchez, Bela, Lucía Sainz, Enric Sanmartí, Marta Ortega, Tonet Sans, Cristina Gomis, Agustín Tapia, Eva Gayoso, Núria Rovira, Toni Bueno, Sandra Bellver, Denis Perino, Martín Sánchez, Eduard Bainad, José Antonio García Diestro, Ruben Rivera, entre d’altres.

El RC Polo defensarà el doblet aconseguit l’any passat

A 1a categoria masculina el vigent campió és el Reial Club de Polo, que en l’edició del 2020 disputada al CT Reus Monterols es va imposar al RC Tennis Barcelona 1899 per 3 a 2. En dones el Reial Club de Polo va derrotar per 5 a 0 al CT Tarragona.

La jornada de dijous i divendres al vespre es jugaran els partits de quarts de final en categoria femenina; les semifinals es disputaran dissabte al matí i la final diumenge a les 10h. En homes, les eliminatòries de quarts de final es jugaran divendres vespre; les semifinals dissabte al matí i la final diumenge un cop finalitzada la final femenina. Les finals del Campionat de Catalunya per Equips de 1a categoria es podran seguir pel canal de Youtube de la Federació Catalana de Pàdel.

El pàdel per equips arreu de tot Catalunya amb uns números espectaculars

Els Campionats de Catalunya per Equips de 2a a 6a categoria es disputen també fins diumenge arreu del territori català. El de 6a categoria té com a seu l’Atlètic Terrassa Hockey Club; el de 5a es disputa a les pistes del Pàdel Indoor Berguedà; el de 4a categoria a les instal·lacions del Pàdel Indoor Lleida; el de 3a categoria l’acull el Penya Esports Clubs de Castellar del Vallès i el de 2a categoria al CT Reus Monterols.

En els sis Campionats de Catalunya per equips es disputaran més de 500 partits, amb més de 1.800 jugadors i jugadores participants distribuïts en 106 equips. Unes xifres veritablement espectaculars.

El pàdel de menors per equips, també

El Pàdelnou Club d’Hospitalet de l’Infant és la seu aquest cap de setmana de la disputa del Campionat de Catalunya per Equips de 1a i 2a categoria. En l’edició del 2020, jugada també al Pàdelnou Club, el Pàdel Indoor Mataró masculí s’imposava en la final de 1a per un marcador de 2-1 al Pàdel Indoor Lleida. Per la seva part les noies del conjunt del Maresme no aconseguien el triomf en la final de 1a femenina i eren superades per 1-2 davant del Siesports ‘A’.