QUATRE BRONZES HAN FINALITZAT AQUEST CAP DE SETMANA A CATALUNYA

17.04.2018

El Circuit Bronze Head de pàdel ha celebrat aquest cap de setmana un total de quatre proves que s’han disputat en diferents punts del territori català. Aquestes s’han jugat al Club Euro Sport-Estival Park de Vila-seca (Tarragona), al Club Tennis Manresa, al Padelarium Gavà i al Padelorg Organyà.
El Bronze del Estival Park de Tarragona ha coronat com a vencedors a Guillem Figuerola i Gerard Francino, a Primera masculina, i a Sara Fuentes i Graciela Ferré, a Primera femenina. Figuerola-Francino han vençut a Cristobal Ramírez i Àlex Casas per 6-2 i 6-3. En dones per la seva banda, Fuentes-Ferré han derrotat a les sotscampiones, Arantxa Alejandre i Ester Puntes, per 6-4, 5-7 i 6-1.
Pel que fa al Bronze del CT Manresa, Daniel Ollé i Marc Lluís Vargas, a Primera masculina, i Sara Sucarrats i Mireia Herms, a Primera femenina, són els guanyadors del Circuit Bronze Head que ha conclòs aquest diumenge al club manresà. Ollé-Vargas s’han imposat a la final a Víctor Alsamora i Xavier Segalés per6-3, 1-6 i 6-4. En noies, les campiones Sucarrats-Herms han resolt per 5-7, 6-1 i 6-4 a Raquel Marín i Khaoula Arab.
Els campions de Primera del Bronze jugat al Padelarium Gavà són Pol Alsina i Josep Fernàndez, després de guanyar per 7-6 i 6-1 a Ricard Manchón i José Francisco Rodríguez. En noies Carla Torres i Mònica Montpart van imposar-se per 6-3, 5-7 i 6-2 a Andrea Pitarch i Carlota Leandres. A Tercera masculina els guanyadors són Javier Esteban i Alexis Monclús, mentre que a Qaurta masculina els campions són la parella formada per Allen Perel i Fuco Novoa.
A les comarques de Lleida el Bronze disputat al Padelotg Organyà ha deixat com a guanyadors masculins a Gerard Florido i Àlex Coll després de derrotar per 6-4 i 7-6 a Juanlu Castillo i David Jordana. En categoria femenina Berta Perdigues i Lídia López han guanyat per 6-1, 1-6 i 6-2 a Alba Colell i Anna Herreros.

BRONZE ORGANYA FINAL FEMENINA

BRONZE ORGANYA FINAL MASCULINA

CAMPIONES FEMENINES BRONZE PADELARIUM GAVA

CAMPIONS MASCULINS BRONZE PADELARIUM GAVA

GRUP BRONZE PADELARIUM GAVA