QUATRE BRONZES AQUEST CAP DE SETMANA ARREU DE CATALUNYA

24.10.2017

El Circuit Bronze Head de pàdel ha celebrat aquest cap de setmana un total de quatre proves que s’han disputat en diferents punts del territori català. Aquestes s’han jugat al Punto Pàdel de Santa Oliva (Tarragona), al CT Girona, al NTC Pàdel de Sabadell i al CT Sant Joan Despí.
El Bronze del Punto Pàdel ha coronat com a vencedors a Àlex Parés i Maxi Cejas, a Primera masculina, i a Laura Lucas i Meritxell Ventura, a Primera femenina. Parés-Cejas han vençut a Albert Carmona i Albert Guisado per un doble 6/2. En dones per la seva banda, Lucas-Ventura han derrotat a Arantxa Alejandre i Ester Puntes per 1/6, 6/2 i 6/3.
Pel que fa al Bronze del CT Sant Joan Despí, Javier Mesa i Roger Gil, a Primera masculina, i Sandra Bellver i Natalia Hontecillas, a Primera femenina, són els guanyadors del Circuit Bronze Head que ha conclòs aquest diumenge al club barceloní. Mesa-Gil s’han imposat a la final a Joaquim Florensa i Marc Aliana per un doble 6/2. En noies Bellver-Hontecillas han resolt per 6/2 i 7/6 a Ariadna Rovira i Helena Martínez.
Els campions del Bronze jugat al NTC Pàdel són Sergi Serret i Tino García que van guanyar per 2/6, 6/1 i 6/1 a Juan Molina i Roger Parnau. En noies Laura Dalmau i Laia Gonzàlez van imposar-se per 7/6 i 6/4 a Sandra Tena i Berta Vila.
A Girona el Bronze disputat al CT Girona ha deixat com a guanyadors masculins a Sergi Curto i Albert Faxedas després de derrotar per 6/2, 3/6 i 6/2 a Ferran Sala i Joan Escatllar. En categoria femenina Claudia Quintillà i Julia Guitiérrez han guanyat per 6/7, 7/6 i 6/1 a Carla Gallart i a Núria Morán.

BRONZE CT GIRONA FEMENINS

BRONZE CT GIRONA MASCULINS

BRONZE NTC

BRONZE PUNTO PADEL

BRONZE SANT JOAN DESPÍ