PUCHALVERT-RAMOS I DALMAU-BELLVER CAMPIONS DEL BRONZE DEL BARBERA PADEL INDOOR

31.10.2017

Més de 200 parelles es donaven cita en el Circuit Bronze Head del Barbera Pàdel Indoor buscant fer-se amb la corona de campions. A Primera masculina Schugar Puchalvert i Edu Ramos es proclamaven campions, mentre que a Primera femenina eren Laura Dalmau i Sandra Bellver qui es feien amb la corona.
Pucharlvert-Ramos es van imposar en la final masculina a Marc Monne i Antonio Moreno per 6-0 i 6-4. En fèmines, Laura Dalmau i Sandra Bellver van guanyar 6-1, 2-6 i 7-5 a Mireia Herrada i Anna Tubau en una final molt disputada.
Pel que fa a les altres categories disputades: a 3ª masculina Ivan Berrio i Oriol Pérez es proclamaven campions 6-0, 3-6 i 7-6 davant de Jordi Farre i Joan Piñol. A 4ª masculina, Carlos i Albert de Arostegui van guanyar 7-6 i 6-4 a Juan Antonio Martínez i Pau Albiac. A 5ª masculina, Guillem Bonet i Ivan Alcantara van derrotar 6-1, 6-7 i 7-6 a José Martín Jimenez i Ivàn López. I a la darrera categoria, a 6ª, Carlos Mera i Àlex Olivares es van fer amb el Bronze 6-4 i 7-6 a Agustín Ponz i Adrián Román.

BRONZE BARBERA PADEL INDOOR