PRO-AM I RODA DE PREMSA CT.CAT.ABSOLUT 2015

22/10/2015

‘El pàdel català es troba en un moment molt dolç, tant pel que fa al planter com pel que respecta a la categoria absoluta’. Així ha definit Pere Hernàndez, President de la Federació Catalana de Pàdel, la salut del pádel català en la roda de premsa de presentació de la XXIII edició del Campionat de Catalunya de Pàdel. L’acte, que s’ha celebrat a les instal·lacions del Club Pàdel Barcelona – El Prat, ha tingut com aperitiu prèvi a la compareixença pública la celebració d’un torneig ProAm.

Jugadors professionals del circuit català i d’altres d’amateurs s’han aplegat a les 14 pistes del Club. Entre ells, personalistats com Ivan Tibau, Secretari General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya; exfutbolistes com Pitxi Alonso i Jesús Mariano Angoy; o l’exentrenador del Barça de bàsquet Joan Montes han pogut jugar i gaudir d’una bona estona amb jugadors com Eduard Bainad, Jan Gisbert o jugadores com Eli Duran, Marta Marrero, Gemma Triay o Lucía Sainz.

Posteriorment, s’ha portat a terme una roda de premsa amb la presència del Sr. Pere Hernàndez, President de la Federació Catalana de Pàdel; del Sr. Ivan Tibau, Secretari General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya; del Sr. Juan Pedro Pérez, Tinent d’Alcalde d’Esports de l’Ajuntament de El Prat; del Sr. Eduard Bainad com a Gerent del Club Padel Barcelona – El Prat i dels jugadors Marcela Ferrari i Jani Gisbert.

Durant tota la setmana més de 250 jugadors i jugadores d’arreu del pais estan disputant la XXIII edició del Campionat de Catalunya de pádel a les pistes del Club Pàdel Barcelona – El Prat. Diumenge pel matí es jugaran les finals.

PRO-AM.22_10_2015 RODA PREMSA.22_10_2015