PRIMERS CAMPIONS I CAMPIONES DEL CIRCUIT BRONZE HEAD 2019

30.1.2019

El Circuit Bronze Head s’ha posat en marxa aquest 2019 amb la disputa de dues proves, concretament les celebrades a les instal·lacions del CUB Sports Centre de Cambrils i al Tot Pàdel Bages Club.
Al CUB la parella formada per Sergio Bursa i Guillem Figuerola, s’han proclamat campions a Primera masculina, i Graciela Ferré i Maria Freixa ho han aconseguit a Primera femenina.
Bursa i Figuerola van vèncer en una espectacular final a Alex Casas i Albert Viñas per 7-5 i 6-3. No ho van tenir fàcil, després de veure’s per sota en el marcador per 3-4 en el primer set, i 0-3 en el segon, encara que van saber reaccionar a temps per guanyar el partit. En fèmines Graciela Ferré i Maria Freixas, van doblegar per 6-2 i 6-3 a la final a Ares Llobera i Monica Bachiller.
A Tercera categoria masculina els guanyadors van ser la parella formada per Salvador Reina i Ricardo Pulido, que es van imposar per 6-3, 4-6 i 7-6 a Emmanuel Cruz i Fernando Portillo.
Al Tot Pàdel Bages Club els guanyadors masculins han estat Marc Lluís Vargas i Ivàn Serrano, després de resoldre per 6-3, 0-6 i 6-2 a David Quintín i Òscar Ramos. En noies la parella formada per Paloma Martín i Cristina Álvarez van sobreposar-se a la pèrdua del primer set, per 5-7, adjudicant-se els dos següents per 7-5 i 6-2 a Laia Casserras i Sílvia Lahoz

BAGES BRONZE HEAD
CUB BRONZE HEAD peke