PRIMERA SESSIÓ DEL SERVEI DE PSICOLOGIA ESPORTIVA PER LES ESCOLES ACREDITADES

La Federació Catalana de Pàdel (FCP) ha realitzat recentment la primera sessió del servei de psicologia esportiva per les escoles acreditades dins del projecte ‘Créixer entre 4 parets’. Aquesta primera trobada ha servit per conèixer quins són els temes que més preocupen o necessiten treballar els tècnics, amb el que es troben dia a dia als entrenaments amb els seus grups de jugadors i jugadores.

El psicòleg esportiu Oriol Mercadé, ha recollit totes aquestes dades i el grup de treball, format per Albert Nogueras, director esportiu de la FCP; Meri Ibañez, directora del Circuit de Menors FCP i Marina Batalla, responsable administrativa de les escoles acreditades i el mateix Oriol Mercadé, començaran a treballar per donar el màxim d’eines i recursos als tècnics en la propera sessió establerta.

La Federació Catalana de Pàdel agraeix la implicació de tots els tècnics assistents a aquesta primera formació, així com la bona acollida que des de l’Àrea de Menors FCP hem rebut arrel d’aquest nou projecte. La pròxima sessió es realitzarà el divendres dia 30 d’abril i tractarà sobre el treball de valors a pista.