PRIMER TORNEIG DE PÀDEL DE L’ASSOCIACIÓ PERIODISTES TENNIS (APT)

Raúl Paniagua y Joan Vila (El Periódico), s’han proclamat campions del torneig APT PADEL LAIETA 2015 i son esl primers líders de la classificació de Periodistes de Pàdel de Barcelona, Paniagua i Vilà s’han imposat a la final disputada contra Jordi Costa (RAC 1) i Àngels Fabregues (Sport) per un doble 6/1 en un partit més equilibrat del que diu el resultat. Els campions han basat el seu joc en un pàdel-control en el que han buscat intercanvis llargs esperant l’errada dels seus contrincants. Aixó els ha funcionat i han acabat guanyant amb contundència, pero no amb comodidat.
Cal remarcar que la parella finalista, Costa /Fabrégues sortia desde la fase prèvia i ha hagut de guanyar 4 partits per arribar a la final. Àngels Fàbregues s’ha guanyat els elogis dels seus rivals, que l’han posat a prova i ha demostrat un nivell molt competititu. El mateix es pot dir de Marta Català, que fent parella amb Xavi Campos(Catalunya Ràdio) van caure a quarts de final després d’un dels millors partits del torneig, precisament contra els que acabarien sent campions.
Paniagua/Vilà lideren la primera classificació oficial de Periodistes de Pàdel, seguits de Costa/Fabregues, Tarrés/Bogunyà i Pi/Enrich.

APT periodistes laieta juliol 2015_2
La propera prova es jugará del 7 al 18 de setembre.

Agraïm a la FUNDACIO PRIVADA ESPORTIU LAIETA per l’acollida dels participants al torneig de pàdel APT.

laieta