PRÈVIA COPA CATALUNYA

Aquest cap de setmana es disputa la Prèvia de la Copa Catalunya de pàdel entre tots els equips classificats directament per aquesta fase de la competició. També hi prendran part els conjunts que van accedir a través de la Pre-Prèvia que es va jugar a les diferents demarcacions de Catalunya el cap de setmana del 19 i 20 de juny.

En aquesta ocasió la Prèvia de la Copa Catalunya serà protagonista a les pistes de 2 clubs, un a Lleida i l’altre a Barcelona. A la Terra Ferma club Waps és la seu per els equips de Tarragona i Lleida. A Barcelona les instal·lacions del Air Pàdel, a Barberà del Vallès (Barberà del Vallès) acollirà als equips de Girona i Barcelona.

Els equips classificats de la Prèvia de la Copa Catalunya en les 4 categories disputaran la Fase Final, amb data encara per concretar i que es dividirà en 2 zones: A Tarragona es jugarà la 1a i 2a categoria i a Girona es jugarà la 3a i 4a. D’aquí sortiran els equips campions de la Copa i que disputaran el Campionat d’Espanya de Lligues Autonòmiques del 29 de novembre al 5 de desembre a Valencia.