PRESENTAT EL CAMPIONAT DE CATALUNYA PER EQUIPS ABSOLUT DE 1ª CATEGORIA

20.2.2019

Les instal·lacions del CT Tarragona són aquesta setmana l’epicentre del millor pàdel del moment. La cita del Campionat de Catalunya per Equips Absolut de 1ª categoria masculí i femení -que es disputa a partir d’aquest dijous i fins diumenge al club de Cala Romana- juntarà a gran part de les estrelles mundials d’aquest esport.
Figures del circuit femení com Lucía Sainz, Gemma Triay, Alejandra Salazar, Marta Ortega o la reusenca Ari Sànchez estaran presents en la competició. Precisament la jugadora del Baix Camp i número 7 del món ha assegurat en la roda de premsa de presentació que «afronto amb molta motivació aquesta competició amb el meu equip i més jugant-se prop de casa meva i en unes pistes, les del CT Tarragona, que conec molt bé »
En la competició masculina qui focalitzarà totes les mirades serà el jugador argentí Fernando Belasteguín, número 1 mundial durant 16 temporades. Agustín Tapia, Uri Botello, Enric Sanmartí, David Luque o Rubén Rivera seran d’altres grans jugadors presents en el torneig. Rivera, present en la compareixença oficial de presentació del campionat explica que «és una prova especial al jugar-se per equips i la veritat és que volem defensar el títol aconseguit l’any passat» assegura el jugador del Reial Club de Polo.
Sis equips masculins i vuit de femenins participen en el Campionat de Catalunya per Equips Absolut de 1ª categoria, una prova que en paraules del president de la Federació Catalana de Pàdel «és un campionat molt especial per la federació i el fet enguany de celebrar-lo al CT Tarragona li dóna molt de prestigi» assegura Pere Hernàndez.
La competició arrencarà aquest dijous a les 21h amb la disputa de dues eliminatòries de quarts de final femení; el divendres amb els quarts de final femení i masculí (a partir de les 19.00 hores); el dissabte tindran lloc les semifinals (les femenines a les 11.00 i 12.00 h. i les masculines a les 17.00 i les 18.00) i el diumenge les finals (a les 10.00 les femenines i a les 11.00 les masculines).
La roda de premsa de presentació del Campionat de Catalunya per Equips Absolut de 1a categoria s’ha realitzat aquest matí a les instal·lacions del CT Tarragona amb la presència de les següents autoritats: Òscar Peris, delegat territorial del Govern de la Generalitat a Tarragona; Joan Plana, representant territorial de l’Esport a Tarragona; Maria Elisa Vedrina, consellera d’Esports, Voluntariat i Associacions de Jubilats i Pensionistes de l’Ajuntament de Tarragona; Pere Hernàndez, president de la Federació Catalana de Pàdel; Pere Lluís Bergadà, president del Club Tennis Tarragona; d’Albert Rius, delegat a Tarragona de la Federació Catalana de Pàdel, d’Albert Nogueras, director tècnic de la Federació Catalana de Pàdel i dels jugadors del Reial Club de Polo Ari Sánchez i Rubén Rivera.

1

2