POZUELO-GARCÍA I BURSA-GARRI CAMPIONS DEL BRONZE HEAD DEL CT SALOU H2O

04.06.2019

Ainara Pozuelo i Carlota García a 1ª categoria femenina i Sergio Bursa i Ivàn Garri a 1ª categoria masculina, s’han proclamat vencedors de la prova del Circuit Bronze Head disputada a les pistes del Club Tennis Salou H2O.
Pozuelo-García van disputar una final molt competida davant de Laura De Lamo i Graciela Ferré, a qui van derrotar per un marcador de 6-2, 5-7 i 6-3. La parella Bursa-Garri per la seva part es van imposar en la final masculina per 6-4 i 7-6 a Jordi Vàzquez i Carlos Belles. A Tercera masculina els guanyadors van ser Jon Garcia i Albert Molins, doblegant per 6-4 i 6-2 a Carlos Romero i Ismael Molina.
En l’altra prova del Circuit Bronze Head finalitzada aquest cap de setmana i que es va celebrar al Club Pàdel Argelagues, els campions masculins van ser Juan Molina i Roger Parnau, que van resoldre la final al seu favor per 6-2 i 6-3 davant de Jaume Pons Punsola i de Jaume Pons casanueva. En dones, Carla Cambra i Sandra Tena es van imposar per 6-4, 2-6 i 6-4 a Paloma Martín i Cristina Álvarez.
Aquesta setmana les proves del Circuit Bronze Head es disputen al Club Esportiu Amposta; al CN Valldoreix, CT Barà, CT Masnou i Pàdel Indoor Figueres.

BRONZE SALOU peke