POLO I TENNIS BARCELONA ES QUEDEN A LES PORTES DE LA FINAL DEL CAMPIONAT D’ESPANYA PER EQUIPS DE VETERANS DE PRIMERA CATEGORIA

16.09.2019

El Reial Club de Polo de Barcelona masculí i el Reial Club de Tennis de Barcelona 1899 femení s’han quedat a les portes de disputar la final del Campionat d’Espanya per Equips de Veterans de Primera Categoria.
Després d’imposar-se en quarts de final al CT Barcino per 4-1, el Polo queia en semifinals davant del club REP per un marcador de 2-3. En noies, el Tennis Barcelona guanyava en quarts de final per 4-1 al Padel People Torredolones, mentre que en semis les barcelonines eren doblegades per 2-3 davant del Club de Tenis Chamartín.
A més del Polo i el CT Barcino, l’altre representant català en categoria masculina era el Club de Tennis de la Salut, conjunt que va caure en quarts de final davant del Padelpoint La Nucia per un resultat de 4-1.
El Campionat d’Espanya per Equips de Veterans de Primera Categoria, disputat a Lleó, a les pistes del Tenis 5 Pàdel Indoor, ha deparat com a equips campions al Club REP en categoria masculina i al Club de Tenis Chamartín en la femenina.

RC POLO_SEMIFINALISTA

RC TENNIS BCN 1899_SEMIFINALISTA