POLO I TENNIS BARCELONA DEFENSEN A PARTIR D’AVUI EL TÍTOL DE CAMPIONS DE CATALUNYA PER EQUIPS DE 1ª CATEGORIA

23.02.2018

El Reial Club de Polo de Barcelona en categoria femenina i el Reial Club de Tennis Barcelona 1899 en la masculina defensen a partir d’avui la corona de campions del Campionat de Catalunya per equips de 1ª categoria. El club Pàdel Barcelona – El Prat acull fins diumenge la competició per equips de més alt nivell del territori català.
En categoria masculina participen: Reial Club de Tennis Barcelona 1899, Reial Club Polo de Barcelona ‘A’, Club de Tennis La Salut, Reial Club Polo de Barcelona ‘B’, Pàdel Indoor Granollers, Slampàdel i el Cercle Sabadellès 1856.
En la femenina competeixen: Reial Club de Tennis Barcelona 1899 ‘A’, Reial Club Polo de Barcelona ‘A’, Club Esportiu Laietà ‘A’, Pàdel Osona, Club de Tennis Tarragona, Terrassa Sports, Starspàdel ‘A’, CE Valldoreix.
En l’edició del 2017 el Reial Club de Polo de Barcelona es va imposar en la final per un resultat de 4 a 1 al equip femení del Club Tennis Tarragona; mentre que en homes el Reial Club de Tennis Barcelona 1899 va reeditar el títol aconseguit l’any 2016 després d’imposar-se a la final per 3 a 2 al Pàdel Indoor Granollers.
Avui divendres es juga la jornada de quarts de final, demà dissabte les semifinals i diumenge les finals: 11h la final femenina i una hora més tard la masculina a les instal·lacions del club Pàdel Barcelona – El Prat.

2017 CAMPIÓ FEMENÍ

2017 CAMPIÓ-MASCULÍ