POLO I TENNIS BARCELONA CAMPIONS DEL CAMPIONAT DE CATALUNYA PER EQUIPS DE 1ª

27.2.2017

El Campionat de Catalunya per equips de 1ª categoria ha coronat aquest cap de setmana als nous conjunts campions de 2017. El Reial Club de Polo de Barcelona en categoria femenina i el Reial Club de Tennis Barcelona 1899 en la masculina han estat els guanyadors de la competició celebrada al Cercle Sabadellès 1856.

En dones el Reial Club de Polo de Barcelona s’ha imposat en la final per un resultat de 4 a 1 al equip femení del Club Tennis Tarragona. Les barcelonines s’havien desfet en semifinals del Reial Club de Tennis Barcelona per 5 a 0 mentre que les tarragonines –amb el mateix marcador de 5 a 0- havien accedit a la final després de guanyar al Pàdel Osona. Després del sotscampionat aconseguit l’any passat el Polo torna a fer-se amb la corona femenina per equips de 1ª categoria.

En categoria masculina el Reial Club de Tennis Barcelona 1899 ha reeditat el títol aconseguit el 2016 després d’imposar-se a la final per 3 a 2 al Pàdel Indoor Granollers. El conjunt de la ciutat comptal havia accedit a la final després de guanyar en semifinals al equip amfitrió, el Cercle Sabadellès 1856, per 4 a 1. El Pàdel Indoor Granollers, amb un marcador de 3 a 2, havia resolt la seva semifinal davant del Reial Club de Polo de Barcelona.

 

Els equips que han perdut la categoria són: el Club Tennis Tarragona i el Pàdel Osona en categoria masculina i Pàdel Vilanova i Tarragona Pàdel Indoor en la femenina.

 

L’entrega de trofeus ha estat presidida per Pere Hernàndez, president de la Federació Catalana de Pàdel; Carles Giménez, vicepresident econòmic i tresorer del Cercle Sabadellès 1856 i de Joan Berlanga, 1r Tinent d’alcalde del consistori de Sabadell.

 

La Federació Catalana de Pàdel agraeix al Cercle Sabadellès 1856 el treball i professionalitat durant el desenvolupament del Campionat de Catalunya per equips de 1ª categoria

IMATGE DE FAMILIA DEL CAMPIONAT DE CATALUNYA PER EQUIPS DE 1ª CATEGORIA (1)

CAMPIÓ MASCULÍ RCTB1899
CAMPIÓ FEMENÍ RCPOLO