POLO I TENIS BCN GUANYADORS DEL CAMPIONAT DE CATALUNYA PER EQUIPS DE 1ª

25.2.2019

El Reial Club de Polo de Barcelona en categoria femenina i el Reial Club de Tenis Barcelona 1899 en masculina, s’han alçat amb el títol en el Campionat de Catalunya Absolut per Equips de 1ª categoria.
En fèmines el RC Polo s’ha imposat en la final al conjunt amfitrió, el Club Tennis Tarragona, per un marcador de 5 a 0. L’equip capitanejat per Jaume Santó defensava així el títol aconseguit l’any passat a les pistes del Pàdel Barcelona – El Prat «l’objectiu era guanyar el Campionat de Catalunya, per això haviem fitxat a les jugadores i que la prova ens serveixi així de test per intentar guanyar el pròxim Campionat d’Espanya. Hem disfrutat molt del gran ambient de pàdel al CT Tarragona» explica Santó.
En categoria masculina el Reial Club de Tenis Barcelona 1899 s’ha imposat per 4 a 1 al equip revelació de la competició, el Cercle Sabadellés 1856, equip que mai havia aconseguit arribar a la final del Campionat de Catalunya Absolut per Equips de 1ª categoria. El conjunt capitanejat per Enric Sanmartí recupera així un títol que han guanyat en tres ocasions en els últims quatre anys «objectiu aconseguit tot i que potser a totes les travesses tothom esperava al Polo a la final, però el Cercle els va guanyar en una emocionant semifinal per 3 a 2 i avui nosaltres hem aconseguit fer-nos amb el triomf» explica el número 3 del Circuit Català Absolut.
En la ceremonia d’entrega de trofeus als equips finalistes i campions, el president de la Federació Catalana de Pàdel, Pere Hernàndez, ha fet entrega d’una placa en agraïment per la hospitalitat i professionalitat demostrada al CT Tarragona, i que ha recollit Pere Lluís Bergadà, president del club situat a Cala Romana.
A més dels dos presidents, també els han acompanyat Òscar Peris, delegat territorial del Govern de la Generalitat a Tarragona; Joan Plana, representant territorial de l’Esport a Tarragona; Maria Elisa Vedrina, consellera d’Esports, Voluntariat i Associacions de Jubilats i Pensionistes de l’Ajuntament de Tarragona; Daniel Vives, vicepresident 1r de la Federació Catalana de Pàdel; Miquel Bayona, delegat a Barcelona de la Federació Catalana de Pàdel; Francesc Xavier Esteban, delegat a Lleida de la Federació Catalana de Pàdel i Albert Rius, delegat a Tarragona de la Federació Catalana de Pàdel.

rctb

polo

cercle

SOTSCAMPIONES 1ª CT TARRAGONA