PLASTICBAND APOSTA PEL CAMPIONAT ABSOLUT DE PÀDEL

19.10.2018

La companyia lider Plasticband, especialitzada en maquinaria de final de línia i consumible per a l’embalatge, i la Federació Catalana de Pàdel (FCP) han fet oficial l’acord de patrocini que els vincularà els pròxims dos anys.
Plasticband -amb seu a Granollers- patrocina l’actual Campionat de Catalunya Absolut de Pàdel 2018 que es realitza a les instal·lacions del Reial Club de Polo de Barcelona i també ho farà en l’edició del 2019. El seu director general, Jordi Guimet, s’ha mostrat molt satisfet per aquest compromís adquirit i ha assegurat que «com a empresa catalana ens omple d’honor col·laborar. De fet Plasticband ja recolçava el pàdel català de menors i ara hem volgut donar un pas més i fer-ho a nivell d’adults». Per la seva part el màxim responsable del pàdel català, el president de la FCP, Pere Hernàndez ha afirmat que «estem molt contents que Plasticband hagi apostat per la nostra competició per excelència, com és el Campionat de Catalunya Absolut de Pàdel, un torneig que si és un èxit, és gràcies als agents implicats, i Plasticband ho és en lletres majúscules».
L’acord de Plasticband i la Federació Catalana de Pàdel s’ha rubricat oficialment durant la presentació al Reial Club de Polo de la XXVI edició del Campionat de Catalunya Absolut de pàdel.

ACORD PLASTICBAND