PERINO-AYATS I OSORO-BRITO VENCEN EN EL SUPER GRAN SLAM DEL FIBRA SPORTS CLUB

Les parelles formades per Denis Perino i Arnau Ayats a 1ª categoria masculina i Aranzazu Osoro i Nela Brito a 1ª femenina, han conquerit el segon Super Gran Slam de la temporada i que ha finalitzat aquest cap de setmana a les instal·lacions del Fibra Premium Sports Club, a Cabrera de Mar. Una competició on hi han participat un total de 120 parelles.

En la final masculina s’ha viscut una fita històrica en el pàdel català. Els campions, Denis Perino i Arnau Ayats, han arribat a la final de 1ª categoria masculina després de començar el torneig a 2ª categoria i amb una Wild Card. Després de disputar un total de 8 partits en aquesta setmana de competició, els campions han imposat el seu excel·lent nivell de joc en la final derrotant per un doble 6 a 3 a Guillermo Closa i David Luque. Precisament Arnau Ayats, que retornava a la competició després de 6 mesos d’absència per una lesió al canell, ha explicat somrient d’alegria que «una de les claus és que hem anat partit a partit, sense planificar massa una estratègia clara davant dels nostres oponents, i gaudint en tot moment del pàdel». Per la seva part l’argentí Denis Perino ha destacat que «ha sigut un goig el nivell de pàdel que hem demostrat, sense cap mena de pressió per guanyar i anat fent camí fins guanyar el títol. Estem molt satisfets!».

La final femenina ha reeditat la de fa unes setmanes en el primer Super Gran Slam de la temporada i que es va disputar al CE Valldoreix. Nela Brito i Aranzazu Osoro han hagut de suar de valent per adjudicar-se el primer set, per 7-6 al tie break, aixecant a més quatre pilotes de set de les seves rivals, Jessica Castelló i Anna Cortiles. En el segon set les jugadores argentines s’han imposat per 6-3. Brito-Osoro sumen així el segon Super Gran Slam en el seu palmarès en aquest any 2021. Finalitzada la final Nela Brito ha assegurat que «ens ha calgut lluitar i molt durant tot el matx, i conscients que el que hem aconseguit en el primer set, ens ha donat molta moral per encarar el segon». Per la seva part Aranzazu Osoro ha comentat que «estem molt contentes del paper que hem fet, del triomf aconseguit i del nivell demostrat. Ha estat un partit molt dur en tots els aspectes».

A Tercera masculina els guanyadors han estat Sergi Hita i Eloi Bombi resolent la final al seu favor en tres sets, per 7-6, 2-6 i 6-4 davant de Juan Castillo i Javier Iranzo. A Quarta masculina el trofeu ha anat a parar a les mans de Jordi Tirado i Marc Fernàndez després de derrotar per 7-6, 3-6 i 6-2 a Josep Pla i Ignazio Ortuño.

L’entrega de trofeus del Super Gran Slam celebrat al Fibra Premium Sports Club ha estat presidida per Eva Fons, vocal de pàdel femení de la junta directiva de la Federació Catalana de Pàdel (FCP) i de Guadi Carrasco, directora del torneig.