PERE HERNÀNDEZ: ‘TENNIS I PÀDEL, AMICS PER SEMPRE’

23.10.2017

El president de la Federació Catalana de Pàdel, Pere Hernàndez, ha participat aquest cap de setmana en el primer Congrés Nacional de Tennis i Pàdel, organitzat pel Club Esportiu Valldoreix, amb la col·laboració de la Fundació Barcelona Total Tennis. Aquest primer congrés s’emmarca dins del programa d’actes del 50è aniversari del CE Valldoreix.
Durant la seva intervenció, Pere Hernàndez, ha felicitat a la organització per l’excel·lent programa de treball aconseguit durant la jornada. A més, el màxim representant del pàdel català, ha destacat que ‘pàdel i tennis, són i seran amics per sempre’. Hernàndez ha incidit en que tots dos organismes tenen ‘la seva pròpia identitat i que treballar pel bé comú sempre és positiu per enfortir totes dues disciplines esportives’.
Albert Riba, director del Congrés Nacional de Tennis i Pàdel, ha fet un balanç positiu ‘les ponències han estat molt interessants i l’organització ha estat molt bé. Treballarem per fer una segona edició. Els presidents de les federacions catalanes de tennis i pàdel ens han dit que ens seguiran donant suport, fins i tot, una mica més’.
Les sessions teòriques o pràctiques de pàdel del Congrés han tingut com a participants a Pere Hernández, Marcela Ferrari, Paula Eyheraguibel, Ari Sánchez, Ricky Martínez, Toni Martínez, Teddy Puig i Guillem Botí.
La jornada, celebrada aquest dissabte, ha tingut una nutrida representació de congressistes arribats del País Basc, Madrid, València i Illes Balears, i de diferents ciutats d’arreu de Catalunya. El congrés ha comptat amb el suport de les federacions catalanes i espanyoles de tennis i pàdel.

Imatge Congres