PERE HERNÀNDEZ SATISFET QUE EL TAS HAGI RESTABLERT LA SEVA DIGNITAT FEDERATIVA

26.2.2019

Barcelona, 26 de febrer de 2019.- El president de la Federació Catalana de Pàdel, Pere Hernàndez, s’ha mostrat molt satisfet amb la resolució del Tribunal d’Arbitratge Esportiu de Lausane (TAS), i que ha donat la raó al directiu català decretant la nul·litat de la seva destitució com a vicepresident de la Federació Internacional de Pàdel (FIP). Hernàndez ha assegurat que “aquest és un triomf de tot l’esport català on s’ha reestablert la veritat. La hem lluitat, la mereixiem i la hem aconseguit en deu mesos”.
El màxim responsable del pàdel català ha exposat durant la roda de premsa que “li demano a la Federació Espanyola de Pàdel (FEP) que es posi bé les ulleres i s’ho miri bé i vegin el rigor, la claredat, l’argumentació i la contundència de la resolució del TAS”. Pere Hernàndez ha exposat també el seu màxim respecte per la FEP i per la FIP com a institucions, i ha individualitzat en la figura d’Alfredo Garbisu, president de la FEP “el que ha fet és mentir a la FIP tot aquest temps en nom de la FEP, per tant del pàdel espanyol». El president de la FCP ha reafirmat que «en qualsevol institució normal seria motiu de inhabilitació el que ha fet Garbisu”.
Durant la seva compareixença Pere Hernàndez ha estat acompanyat pel Secretari General de l’Esport de la Generalitat, Gerard Figueras i pel President de la UFEC, Gerard Esteva. Esteva ha explicat que “la persona de Pere Hernàndez amb la resolució del TAS queda reforçada després de la campanya de desprestigi que li ha tocat viure”. Per la seva part Gerard Figueras ha afirmat que “presentem un triomf judicial d’una qüestió política i que una vegada més es resol de forma favorable gràcies als tribunals internacionals”.
Pere Hernàndez ha confirmat que ha mantingut converses amb el nou president de la FIP, Luigi Carraro, i que serà el temps qui decidirà què passarà amb la seva situació com a vicepresident del màxim organisme del pàdel internacional.

tad

190226_Rdp_PereHernandez3

190226_Rdp_PereHernandez8

190226_Rdp_PereHernandez9