PER MOLTS ANYS, ART CERVESERS!

Des de l’any 2009, Art cevesers ha elaborat les seves cerveses en un entorn rural, per no allunyar-les de l’origen dels seus ingredients. Durant aquest temps, han treballat i après, i han viscut l’aparició de noves cerveseres i generacions de cervesers participant en el naixement i els primers passos de la cervesa artesanal al nostre país.

Les seves cerveses es caracteritzen pel seu equilibri i harmonia de colors, aromes i sabors. Treballen conjuntament amb agricultors del seu entorn per obtenir ingredients locals de primera qualitat i fermenten els seus mosts amb llevats propis, seguint un procés de propagació des del seu laboratori, on seleccionen els més adequats per a cada estil de cervesa.

Les cerveses Art són un producte de qualitat i amb personalitat que permet una presa de contacte amable amb el nou consumidor avesat a les “Lagers” industrials, ja que no produeixen cerveses amb sabors «extrems»: ni molt amargues, ni molt dolces, ni excessivament especials. Cerveses per poder ser maridades, combinades o associades a tota mena de menjar, plats i tapes, però també per a degustar-se soles. Fins i tot, per formar part com ingredient en preparacions culinàries.

Són amants de la gastronomia amb una viva curiositat pels sabors originals i l’optimització dels recursos naturals.

Durant aquests 10 anys de vida, Art cervesers ha ajudat a promoure i difondre la cultura cervesera mitjançant cursos, tallers, festivals i altres activitats lúdiques, i aquest any també com a patrocinador de la Federació Catalana de Pàdel.

Desde la Federació volem felicitar a tot l’equip d’Art cervesers per tota la feina feta fins ara i desitjar molts èxits més per tots els anys que vindran.

Per molts anys, Art cervesers!

Salut!!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA