PARÉS-BURSA I FUENTES-FERRÉ S’EMPORTEN EL PENÚLTIM BRONZE DE L’ANY A TGN

05.12.2017

El penúltim Circuit Bronze Head de l’any a Tarragona, disputat al club Star Pàdel Tarragona, ha coronat com a campions a Alex Parés i Sergio Bursa, a Primera categoria masculina, i a Sara Fuentes i Graciela Ferré, a Primera femenina.
Parés i Bursa -que formaven parella per primer cop aquesta temporada- s’han imposat en la final a Cristóbal Ramírez i Cesc Huguet per 6/3 i 6/4. A Primera femenina Sara Fuentes i Graciela Ferré han aixecat el títol davant de Arantxa Alejandre i Sonia Galiano per 6/4 i 6/0.
A Tercera femenina les campiones van ser Laura Monné i Sandra Valle (6/1 i 6/0 davant Neus Torres i Sonia Muñoz); a Tercera masculina, Antonio Javier Borrell i Xavier Valls (7/6, 1/6 i 6/4 davant Josep Maria Padreny i Toni García-Ramos); a Quarta masculina, Javi Robles i Javier Garcia (7/5, 6/7 i 6/2 davant Miguel Angel Ferreres i Óscar Chavez); i a Cinquena masculina Adrián Pérez i Carles Calmet (6/1, 1/6 i 6/2 davant Víctor Arbucias i Sebastià Sastriques).
La darrera prova del Circuit Bronze Head de pàdel a la demarcació de Tarragona es jugarà del 10 al 17 de desembre al PàdelNou de l’Hospitalet de l’Infant.

????????????????

????????????????