PANIAGUA/VILA, CAMPIONS TAMBÉ AL RCT.BARCELONA

23.01.2017

La parella formada per Joan Vilà i Raúl Paniagua (El Periódico) han sumat al RCT Barcelona el segón títol consecutiu de la temporada 2016/17 del circuit APT/FCPàdel per a Periodistes. Vilà-Paniagua s’han imposat a la parella formada per Xavi Campos i Jaume Boix (Catalunya Ràdio) per 6/3 i 6/1.

La parella campiona ha jugat un partit molt seriòs, concentrats en tot moment, i sense fisures al seu joc defensiu. El marcador no s’ajusta aquet cop al que ha estat la final, encara que la victòria de Vila-Paniagua sigui indiscutible.

El joc d’atac de Xavi Campos ha topat aquet cop amb l’encert i la mentalitat de Paniagua-Vilà, que han pogut salvar situacions difícils. Hi ha hagut un bon grapat de punts amb llarcs intercanvis, resols per petits detalls. Pero sempre queien del costat de la `parella campiona.

El marcador ha premiat la regulariotat i l’encert de Paniagua-Vilà. Al primer set, fins a l’empat a 3 jocs, els punts han anat repartits. A partit d’aqui, la dinàmica ha siguit molt ràpida. Els campions han fet un parcial de 9 jocs a 1, primer per tancar el primer parcial per 6/3 i en el segon aixecant l’1 a 0 inicial per Campos-Boix, amb una rosca tècnica.

Abans de jugar la final, Vilà-Paniagua van superar una semifinal molt disputada contra Jordi Grau (TV3) i Valentí Enrich(Sport). El partit es va jugar amb plugim i li va anar d’un pèl que no tingués que ser suspès.

A la classificació de jugadors Vilà-Paniagua son líders del Circuit APT/FCP, després de proclamarse campions a les dues primers proves de la emporada celebrades al CE Laietà i al RCT Barcelona.

Circuit APT_FCP 1

Circuit APT_FCP 2