PÀDEL INDOOR MATARÓ I SIESPORTS GUANYEN EL CAMPIONAT DE CATALUNYA PER EQUIPS DE MENORS DE PRIMERA CATEGORIA

El Pàdel Indoor Mataró en categoria masculina i el Siesports A en la femenina s’han proclamat guanyadors del Campionat de Catalunya per Equips de Menors de 1ª categoria disputat al Pàdel Nou Club d’Hospitalet de l’Infant.

El Pàdel Indoor Mataró masculí s’imposava en la final per un marcador de 2-1 al Pàdel Indoor Lleida. Per la seva part les noies del conjunt del Maresme no aconseguien el triomf en la final de 1ª femenina i eren superades per 1-2 davant del Siesports A.

Per la seva part el CT Tarragona masculí i femení baixa de categoria i en el campionat del 2021 intentarà assolir l’ascens.

CP Sant Cristóbal i TPI s’imposen a 2ª

El CP San Cristóbal conqueria la final masculina del Campionat de Catalunya per Equips de Menors de 2ª categoria després de resoldre al seu favor per 2 a 1 la final davant del Pàdel Indoor Mataró. En fèmines el Tarragona Pàdel Indoor (TPI) superava per 2 a 1 a l’Espai Pàdel Blanes.

CP San Cristobal, Pàdel Indoor Mataró, TPI i Espai Pàdel Blanes pugen de categoria i l’any vinent disputaran el campionat de 1ª.

En les finals de consolació de 2ª categoria el CE Laietà és el campió masculí, mentre que el CP Juneda A és el sotscampió. En noies el conjunt guanyador és l’Slampadel i el CP San Cristóbal el sotscampió.

Pere Hernàndez, president de la Federació Catalana de Pàdel (FCdP), ha assistit a les finals i a l’entrega de trofeus. El màxim responsable del pàdel català ha fet entrega a Dani Pérez d’una placa per la professionalitat i hospitalitat demostrada durant la disputa d’aquesta competició.

 

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????