PADEL INDOOR MATARÓ I CT.CASTELLDEFELS CAMPIONS EQUIPS DE 4ª I 5ª

El Pàdel Indoor Mataró i el CT Castelldefels han aconseguit aquest cap de setmana el títol de campions als Campionats de Catalunya per equips de 5ª i 4ª categoria.

El conjunt del Maresme -que disputava el campionat de 5ª celebrat a les instal·lacions de Padelnou Club de l’Hospitalet de l’Infant (Tarragona)- es va imposar a la final per un ajustat 3 a 2 al CE Valldoreix. El Pàdel Indoor Mataró aconsegueix l’ascens a 4ª categoria, també ho fan l’Star’s Pàdel, Cub Sports Centre i CE Valldoreix.

Un total de 27 equips han pres part en el Campionat de Catalunya per equips de 5ª categoria. Albert Rius, delegat a Tarragona de la Federació Catalana de Pàdel va presidir l’entrega de trofeus.

En el Campionat de Catalunya per equips de 4ª categoria el CT Castelldefels ha guanyat la final per 5 a 0 al Club Esportiu Vallparc. Els equips que pugen a 3ª categoria, a més del campió i el finalista, són el Pàdel Indoor Gavà i el Pàdel Barcelona – El Prat. Perden la categoria Estival Park, CT Tarragona B, Reus Monterols B, Star Padel Tarragona.

En el Campionat de Catalunya per equips de 4ª categoria celebrat al Club Pàdel Barcelona – El Prat hi han competit catorze equips. L’entrega de trofeus va estar presidida per Daniel Vives, vicepresident primer de la Federació Catalana de Pàdel.

 

La Federació Catalana de Pàdel agraeix als clubs organitzadors i a tot l’equip humà implicat en la competició el seu treball en el desenvolupament del Campionat de Catalunya per equips de 5ª i 4ª categoria.

FINALISTES CAMPIONAT CATALUNYA PER EQUIPS DE 5ª CATEGORIA (1)

Equips 5ena categoria

FINALISTES CAMPIONAT CATALUNYA PER EQUIPS DE 4ª CAT

Equips 4rta categoria