PÀDEL INDOOR MATARÓ I CT ANDRÉS GIMENO GUANYEN EL CAMPIONAT DE CATALUNYA PER EQUIPS DE MENORS DE PRIMERA CATEGORIA

El Pàdel Indoor Mataró en categoria masculina i el CT Andrés Gimeno en la femenina s’han proclamat guanyadors del Campionat de Catalunya per Equips de Menors de 1ª categoria disputat al Pàdel Nou Club d’Hospitalet de l’Infant.

El Pàdel Indoor Mataró masculí –que defensava la corona aconseguida l’any 2020- s’ha imposat en la final per un marcador de 3-0 al CT Andrés Gimeno. Per la seva part les noies del conjunt del Maresme no han pogut aconseguir el triomf en la final de 1ª femenina i han estat superades per 1-2 davant del CT Andrés Gimeno.

CP Sant Cristóbal i TPI s’imposen a 2ª

El Siesports ‘A’ ha conquerit la final masculina del Campionat de Catalunya per Equips de Menors de 2ª categoria després de resoldre al seu favor, per 2 a 1 la final davant del CN Lleida. En noies el CT Olesa ha superat per 2 a 1 al X3 Girona Pàdel.

El Siesports ‘A’, el CN Lleida, el CT Olesa i el X3 Girona Pàdel pugen de categoria i l’any vinent disputaran el campionat de 1ª. També ho farà el Club Pàdel Cambrils femení, que va aconseguir-ho en el playoff per l’ascens.

Meritxell Ibañez, directora esportiva de la Federació Catalana de Pàdel (FCP) ha assistit a les finals i a l’entrega de trofeus. Ibañez ha fet entrega a Dani Pérez, responsable del Pàdel Nou Club d’Hospitalet de l’Infant, d’una placa per la professionalitat i hospitalitat demostrada durant la disputa d’aquesta competició.