PABLO CROSETTI «M’ENCANTA QUE EL CIRCUIT CATALÀ DE MENORS INNOVI SENSE POR»

El pàdel formatiu corre per les venes de Pablo Crosetti. El tècnic argentí és un apassionat de treballar i exercitar els seus coneixements amb els joves que aspiren en un futur, a ser les grans estrelles del Circuit Català Absolut i del pàdel mundial. Crosetti, que va aterrar a Catalunya l’agost del 2016, és entrenador actualment a dos clubs, al Pàdel Indoor Mataró i al Pàdel Park Llavaneres.

Als seus 30 anys, Crosetti porta mitja vida entrenant amb menors «vaig començar l’any 2006, com assistent de l’entrenador a l’Associació d’Escoles de Rosario. Disfrutava moltíssim i temps després vaig passar a formar part de l’staff tècnic d’Elias Estrella, jugador revelació de World Padel Tour» i afegeix «aquesta decisió em va permetre viatjar per tota argentina, a més de 40 tornejos i viure el pàdel de manera 100% professional».

L’entrenador rosari confessa que el pàdel formatiu el té atrapat i que li encanta la seva passió «desitjo que sigui dilluns per estar amb ells, per formar part del seu creixement personal i esportiu. És ‘màgica’ la capacitat d’influència que tenim amb els jugadors i poder estar amb ells en moments claus». Crosetti somia en un futur poder tenir una acadèmia de menors de pàdel, on aquests visquin en comunitat les 24 hores pel pàdel «és un objectiu que sempre tinc present i que aspiro a veure realitzat algun dia».

Crosetti també ha radiografiat el nivell del planter del pàdel de casa nostra i ha explicat que «el pàdel català m’encanta, i vull destacar el fet de que el Circuit de Menors no té por a experimentar i provar aspectes nous, com per exemple el que es va plantejar fa una mica més d’un any amb els benjamins. És d’aplaudir». L’argentí també ha apuntat que «la Federació Catalana de Pàdel està fent un molt bon treball, només cal veure com molts jugadors i jugadores venen a viure a Catalunya per jugar el Circuit Català Absolut i millorar el seu nivell».

Crosetti ha estat el primer dels sis entrenadors que passaran per aquest cicle d’entrevistes a tècnics. Mitjançant el canal oficial d’Instagram de la federació Catalana de Pàdel, els tècnics explicaran seves vivències dins i fora pista. Amb un to distès i lleuger s’aprofundeix en repassar la seva trajectòria esportiva, les fites aconseguides i els objectius somiats. A més, la comunitat padelera pot participar mitjançant el xat, formular les seves preguntes i entrar en el sorteig d’una equipació de la Selecció Catalana de pàdel.