OSORO-BRITO I SANMARTÍ-SANS GUANYEN EL PRIMER SUPER GRAN SLAM DEL 2021

Les parelles formades per Aranzazu Osoro i Nela Brito a Primera categoria femenina i Enric Sanmartí i Tonet Sans a Primera masculina, s’han adjudicat el primer Super Gran Slam de la temporada i que ha finalitzat aquest diumenge a les instal·lacions del Club Esportiu Valldoreix. Una competició on hi han participat un total de 184 parelles.

La final masculina enfrontava als guanyadors davant dels finalistes, Roger Aromí i Ferran Insa. Un partit molt igualat en l’inici de cadascun dels sets i que finalment amb solvència, han guanyat els campions per un marcador de 6-3 i 6-3.  Enric Sanmartí i Tonet Sans han destacat que «després de realitzar en semifinals el nostre millor partit, volíem rubricar el torneig guanyant la final i ho hem aconseguit davant uns rivals molt durs».

En la final femenina el primer set ha estat per la parella subcampiona, Jessica Castelló i Anna Cortiles, que l’han guanyat per 2-6. En els dos següents les campiones s’han imposat per un 6-4 i 6-0.  Un cop acabada la final, Nela Brito i Aranzazu Osoro, han assegurat que «tot i no que no hem realitzat el nostre millor partit, ens hem conjurat després de perdre el primer set en intentar donar-li la volta a la situació adversa que teníem. Ha estat una satisfacció conjunta guanyar la final davant d’unes rivals que ens ho han posat molt difícil».

A Tercera masculina els guanyadors han estat Xavi Soler i Rubén Bosch resolent la final al seu favor per 6-3 i 6-2 davant de Rubén Solís i Enric Liso. A Tercera femenina les campiones han estat Sílvia Marin i Blau Clapés, derrotant per 3-6, 6-4 i 6-4 a Lali Masia i Elisabeth Royo. A Quarta masculina el trofeu ha anat a parar a les mans de Joan Graells i Sergi Llinàs després de derrotar per 4-6, 7-6 i 6-1 a Francisco Fernández i Cristian Montón. A Cinquena masculina els guanyadors han estat Arnau Martorell i Héctor Pino després de derrotar per 6-4 i 6-4 a Eric Puig i Max Vidal.

L’entrega de trofeus del Super Gran Slam del Club Esportiu Valldoreix ha estat encapçalada per Joan Carles Pradell, president del club. El màxim responsable de l’entitat destacat «la satisfacció per tota la nostra entitat que suposa acollir aquesta prova tant important del circuit de la Federació Catalana de Pàdel».