OSORO-BRITO I SANMARTÍ-SANS GUANYEN EL GRAN SLAM JUGAT AL CLUB EGARA

11.11.2019

Aranzazu Osoro i Nela Brito a Primera femenina i Enric Sanmartí i Tonet Sans a Primera masculina s’han proclamat guanyadors del Gran Slam celebrat a les pistes del Club Egara.
Osoro-Brito han disputat la final femenina davant de la parella formada per Cristina Gomis i Núria Rovira. Les número u del Circuit Català femení s’han imposat en dos sets amb un resultat molt igualat de 6-4 i 7-5.
La final masculina reeditava la que es va viure fa dues setmanes en la XXVII edició del Campionat de Catalunya Open Plasticband. Enric Sanmartí i Tonet Sans es veien les cares davant de Toni Bueno i Rubén Rivera. A diferència del que va passar al RC Polo de Barcelona, en la final jugada al Egara els campions han estat Sanmartí-Sans després de guanyar per 4-6, 6-4 i 6-2 a Rivera-Bueno.
A Tercera masculina la parella formada per Frank Condor i Sergi Mullor va derrotar per 6-0 i 6-3 als finalistes, Marc Lerch i Marc Casals. A Quarta masculina els vencedors han estat Carles Escriu i Xavier Tió, derrotant per 6-3 i 6-4 a Dani Latorre i José Rodríguez.
Miquel Bayona, delegat per Barcelona de la Federació Catalana de Pàdel ha assistit a les finals i ha participat en l’entrega de trofeus.

sdr

sdr

sdr

sdr