OSORO-BRITO I SANMARTÍ-SANS GUANYEN EL GRAN SLAM DEL CT MANRESA

23.09.2019

La parella formada per Enric Sanmartí i Tonet Sans, a Primera masculina, i Aranzazu Osoro-Nela Brito, a Primera femenina, s’han proclamat campions del Gran Slam disputat a les pistes del CT Manresa.
Sanmartí-Sans han guanyat el torneig després d’imposar-se per 6-4 i 6-1 als finalistes, David Luque i Andrés Britos. En la final femenina, Aranzazu Osoro i Nela Brito han derrotat a Sara Pujals i Lorena Alonso després de guanyar el primer set per 6 a 1, caure en el segon per 2 a 6, i imposar-se en el tercer i definitiu per 6 a 3.
A Tercera masculina els vencedors han estat Antonio Rodríguez i Adrià Martínez, després de resoldre al seu favor per 6-4, 4-6 i 6-2 la final davant de Nicolás Garrido i Luis Fuertes.
El vicepresident primer de la Federació Catalana de Pàdel, Daniel Vives, ha estat present durant la disputa de les finals i en el corresponent acte d’entrega de trofeus a guanyadors, guanyadores i finalistes.
Tot i les inclemències meteorològiques, que van obligar a disputar les finals diumenge tarda, cal destacar la professionalitat de l’equip humà del CT Manresa pel treball realitzat durant tot el desenvolupament de la prova.

GRAN SLAM CT MANRESA_FOTO FAMILIA