OSORO-BRITO I SANMARTÍ-SANS GUANYADORS DEL SUPER GRAN SLAM DE SANT JUST

22.07.2019

La parella formada per Enric Sanmartí i Tonet Sans, a Primera masculina, i Aranzazu Osoro-Nela Brito, a Primera femenina, s’han proclamat campions del Super Gran Slam disputat a les pistes del Sant Just Pàdel Club.
Sanmartí-Sans han guanyat el seu primer Super Gran Slam de la present temporada després d’imposar-se per 7-6 i 6-4 als finalistes, Rubén Rivera i Toni Bueno, que han aconseguit tres títols de Super Gran Slam dels cinc que s’han disputat en aquest 2019.
En la final femenina, Aranzazu Osoro i Nela Brito han derrotat a Cristina Gomis i Núria Rovira després de guanyar el primer set per 6 a 2, i de la retirada de Núria Rovira en l’inici del segon set (1-0) per problemes físics. És el quart títol de Super Gran Slam de la temporada per la parella argentina.
A Cinquena categoria masculina els guanyadors han estat Sergi Llinas i Víctor Garcia, després d’imposar-se per 6-4, 5-7 i 6-4 a Albert Martí i Fernando Jiménez. A Quarta masculina els vencedors han estat Lluís Cirus i Albert Comes, per 5-7, 7-5 i 7-6 davant de Nicolás Garrido i Sebastian Fuertes.A Tercera categoria masculina, Roger Matalonga i Humbert Tura s’han alçat amb el títol de campions després de derrotar a la parella formada per Víctor Alsamora i Adrià Costa per 6-4 i 6-3.
Les finals han comptat amb la presència de Miquel Bayona, delegat per Barcelona de la Federació Catalana de Pàdel i d’Enrique Rodríguez, sòci de la propietat del Sant Just Pàdel Club, que han participat en l’entrega dels trofeus als guanyadors, guanyadores i finalistes.
Cinquena retransmissió del canal de youtube de la FCP del 2019
Les finals del Super Gran Slam del Sant Just Pàdel Club –torneig on hi han participat 314 jugadors i jugadores- s’han pogut veure directe aquest diumenge per streaming mitjançant el canal de Youtube de la Federació Catalana de Pàdel. Les visualitzacions de les finals han superat les 2.100 visites.

SUPER GRAN SLAM SANT JUST PADEL CLUB