OSORO-BRITO I SANMARTÍ-JUAN ALCEN EL GRAN SLAM DEL CE GRAN VIA MAR

Aranzazu Osoro i Nela Brito a Primera femenina i Enric Sanmartí i Jordi Juan a Primera masculina s’han proclamat guanyadors del Gran Slam celebrat a les pistes del Club Esportiu Gran Via Mar aquest cap de setmana.

Osoro-Brito han disputat la final femenina davant de la parella formada per Eva Gayoso i Xenia Clascà. Les guanyadores s’han imposat a les finalistes per un doble 6 a 2. En la final masculina Enric Sanmartí i Jordi Juan se les veien davant de Toni Bueno i Rubén Rivera, a qui aconseguien derrotar en una final trepidant i molt igualada fins el darrer instant de partir per un marcador de 6-7, 7-6 i 7-6.

A Tercera masculina la parella formada per Isaac Magriña i Aitor Eneko va derrotar per 6-4, 3-6 i 6-3 als finalistes, Sergi Roca i Albert Vidal. A Quarta masculina els vencedors han estat Pol Monfort i Àlex Yglesias, derrotant per 5-7, 6-2 i 6-3 a Guzman Barcia i Jordi Torné.

Ricard Romero, tresorer de la Federació Catalana de Pàdel ha assistit a les finals i ha participat en l’entrega de trofeus.

CAMPIONS MASCULINS 1ª

CAMPIONES FEMENINES 1ª