OSORIO-BRITO I LUQUE-MUÑOZ ALCEN EL TÍTOL DEL SUPER GRAN SLAM DEL CE VALLPARC

18.2.2019

La parella formada per David Luque i Jordi Muñoz, a Primera masculina, i Aranzazu Osoro-Nela Brito, a Primera femenina, s’han proclamat campions del primer Super Gran Slam del 2019 disputat al Club Esportiu Vallparc.
Luque-Muñoz van derrotar per 7-6 i 6-3 als finalistes, la parella integrada per Rubén Rivera i Toni Bueno. Els campions, van salvar dues pilotes de set en contra en el primer set, per acabar decantant la balança al seu favor en el tie-break. En el segon set es van imposar amb superioritat a uns rivals que recordem que al 2018 van guanyar tres Super Gran Slams.
En la final femenina, Aranzazu Osoro i Nela Brito van guanyar a Cristina Gomis i Núria Rovira per un marcador de 6-3 i 7-5. La parella argentina va aixecar un 0-4 en contra en el segon set per acabar guanyant-lo, demostrant un gran poder de reacció. Osoro-Brito van demostrar que com l’any passat, en que van ser les clares dominadores de les proves de Super Gran Slam, volen tornar a imposar la seva llei en aquest 2019.
Els resultats de totes les categories el podeu veure mitjançant el següent enllaç: https://fcpadel.cat/competicions/circuit-catala-2/
Primera retransmissió del canal de youtube de la FCP del 2019
Les finals del Super Gran Slam del Club Esportiu Vallparc, amb 213 parelles inscrites, es van poder veure directe aquest diumenge per streaming mitjançant el canal de Youtube de la Federació Catalana de Pàdel. Durant la retransmissió hi van haver 1.100 visualitzacions del directe i que van arribar a les 2.500 un cop finalitzt el dia.
La jugadora vuit vegades campiona del món de pàdel, Paula Eyheraguibel, i el tresorer i membre de la junta directiva de la Federació Catalana de Pàdel, Ricard Romero, van ser partícips com a comentaristes de la retransmissió de les finals. La pròxima cita esportiva que es podrà veure pel canal de Youtube de la Federació Catalana de Pàdel seran les finals del Super Gran Slam del CT Tarragona, competició que es jugarà la setmana del 7 al 14 d’abril.

CAMPIONS 1A VALPARC peke

GRUP VALLPARC grup peke