OSORO-BRITO I LUQUE-BRITOS CAMPIONS AL PÀDEL CENTER PENEDÈS DEL DARRER SUPER GRAN SLAM DE LA TEMPORADA

La parella formada per David Luque i Andrés Britos, a Primera masculina, i Aranzazu Osoro i Nela Brito, a Primera femenina, s’han proclamat campions del Super Gran Slam disputat al Pàdel Center Penedès.

Luque-Britos han derrotat per un doble 6-3 als finalistes, la parella sotscampiona formada per Adrián Biglieri i Marc Quilez. Per Luque és el segon títol de Super Gran Slam de la temporada, després de l’aconseguit al CE Vallparc, mentre que per Britos és el primer.

En la final femenina, Aranzazu Osoro i Nela Brito, s’han imposat per un doble 6-3 a Cristina Gomis i Núria Rovira. Osoro-Brito han aconseguit així el repòquer de Super Gran Slams en la present temporada, deixant escapar només el disputat al CT Tarragona on no hi van participar. Per la seva part Gomis-Rovira han disputat totes les finals de Super Gran Slams d’aquest 2019, aconseguint cinc sotscampionats i guanyant el celebrat a la capital tarragonina.

A Tercera masculina el triomf ha estat per Guillem Castellví i Alberto Rodero per 4-6, 6-3 i 6-2 davant de Ignasi Pinyol i Juan Antonio Hevia. A Quarta masculina els guanyadors han estat Robert Rodríguez i Marc Fontanet després de resoldre per 7-5 i 6-4 als germans Alfonso i Francisco Jesús Fernàndez Gomez.

Última final de Super Gran Slam per Adrián Biglieri

Nelson Adrián Biglieri, sotscampió del Super Gran Slam jugat al Pàdel Center Penedès, va jugar la seva darrera final de Super Gran Slam. El jugador argentí, que des de fa una dècada disputa el Circuit Català Absolut, va reconèixer en l’entrevista realizada al canal oficial de Youtube de la FCP que «un partit especial, on m’ha escrit moltíssima gent mitjançant les xarxes socials i on només puc donar les gràcies a aquest esport pel que m’ha donat i a la FCP pel tracte rebut». Biglieri va apuntar que «ara és temps de dedicar-me a la familia, a la meva dona i als meus fills i veure què ens depara el futur».

Per la seva part el vicepresident primer de la FCP, Daniel Vives, que va estar present durant les finals i l’entrega de trofeus a campions, campiones i finalistes, va reconèixer públicament la figura de Biglieri en el pàdel català durant tots aquests anys.

Biglieri va rebre un magnífic i afectuós aplaudiment durant la cerimònia d’entrega de trofeus de part de tot el públic assistent i que va reconèixer al jugador de San Pedro (Argentina) com un dels grans del Circuit Català Absolut.

foto noticia 1

foto noticia 2