OSORO-BRITO I CASAL-AROMÍ REGNEN EL GRAN SLAM DEL CLUB TENNIS VIC

21.05.2019

Aranzazu Osoro i Nela Brito en categoria femenina i Guillermo Casal i Roger Aromí en la masculina, s’han proclamat campions del Gran Slam disputat a les instal·lacions del Club Tennis Vic.
Casal-Aromí han derrotat als sotscampions, Aitor Casas i Gerard Godó, després de guanyar al tie-break un disputat primer (7-6) i de resoldre favorablement el segon per 6-2. En categoria femenina les guanyadores, Aranzazu Osoro i Nela Brito, han remuntat un set en contra, perdien el primer per 5-7 davant de Alix Collombon i Nicole Traviesa, per fer seus els dos següents per 6-4 i 7-5.
A Tercera masculina els guanyadors han estat Franco Montaña i Gustavo Morales, que tot i caure en el primer set per 6-7 davant de Adrià Costa i Ernest Alberch, han aixecat la final per acabar guanyant els dos següents sets per un doble 6 a 4.
Aquesta setmana el Circuit Català Absolut es trasllada fins al Vallès Occidental, a les pistes del CE Valldoreix amb la disputa del tercer Super Gran Slam de la temporada, després dels que s’han jugat a Vallparc i al CT Tarragona.
Les finals diumenge en directe pel canal de Youtube de la Federació Catalana de Pàdel
La final femenina i masculina del Super Gran Slam del CE Valldoreix es podran veure en qualsevol punt del planeta gràcies al canal de Youtube de la Federació Catalana de Pàdel (FCP). L’equip de retransmissió de la FCP oferirà dos autèntics partidassos en directe amb el bo i millor del pàdel català: a les 10:30h la final femenina i posteriorment la masculina.

GRAN SLAM VIC peke