OSORO-BRITO I BUENO-RIVERA GUANYEN EL GRAN SLAM DEL CT REUS MONTEROLS

01.07.2019

Aranzazu Osoro i Nela Brito en el quadre de 1ª femení i Rubén Rivera i Toni Bueno en el quadre de 1ª masculí, s’han proclamat campions del Gran Slam disputat a les pistes del Club Tennis Reus Monterols.
Bueno-Rivera han derrotat als sotscampions, Adrián Biglieri i Marc Quilez, en una final molt igualada en el primer set (7-6) i resolta en el segon pels campions per un tampteig de 6 a 3. En categoria femenina les guanyadores, Aranzazu Osoro i Nela Brito, s’han imposat a les finalistes, Cristina Gomis i Nicole Traviesa, per 6-3 i 6-1.
A Tercera masculina els guanyadors han estat Martí Diaz i Jordi Creixell, després de resoldre al seu favor per 7-6 i 6-3 a Ivàn Gonzàlez i Carlos Guiral.
Finals del Super Gran Slam del Pàdel Indoor Berguedà per Youtube
Aquesta setmana el Circuit Català Absolut es trasllada fins a les pistes del Pàdel Indoor Berguedà amb la disputa del quart Super Gran Slam de la temporada, després dels que s’han jugat a Vallparc, al CT Tarragona i al CE Valldoreix.
La final femenina i masculina del Super Gran Slam del Pàdel Indoor Berguedà es podran veure en qualsevol punt del planeta gràcies al canal de Youtube de la Federació Catalana de Pàdel (FCP). L’equip de retransmissió de la FCP oferirà diumenge dos autèntics partidassos en directe amb el bo i millor del pàdel català: a les 10h la final femenina i posteriorment la masculina.

GRAN SLAM CT REUS MONTEROLS