OSORO-BRITO I BIGLIERI-LUQUE GUANYEN EL GRAN SLAM DEL BONASPORT

03.06.2019

Aranzazu Osoro i Nela Brito en el quadre absolut femení i Adrián Biglieri i David Luque en quadre absolut masculí, s’han proclamat campions del Gran Slam disputat a les pistes del CE Bonasport.
Biglieri-Luque han derrotat als sotscampions, Sergi Nogueras i Ferran Bueno, per un marcador de 6-4 i 6-0. En categoria femenina les guanyadores, Aranzazu Osoro i Nela Brito, s’han imposat a les finalistes, Cristina Gomis i Núria Rovira, per 6-2 i 6-3.
A Tercera masculina els guanyadors han estat Arnau Perich i Belar Vera, que han resolt la final al seu favor per 6-3 i 7-5 davant de Jan Sanfulgencio i Sergio Puertolas. A Quarta masculina els vencedors han estat Xavier i Alfred De La Fuente, després de guanyar per 6-1 i 6-0 a Víctor Sole i Albert Pintor. A Cinquena masculina, Jordi Mercadé i Ignazio Ortuño són els campions després d’imposar-se per 6-3, 2-6 i 6-2 a Oriol Vidal i Jaume Planas.
A les finals i a l’entrega de premis han estat presents Ricard Romero i Víctor Sarrias, directius de la Federació Catalana de Pàdel i també Joaquín Not, director de la secció de pàdel del CE Bonasport.

BONASPORT CAMPIONS 1ª

BONASPORT CAMPIONES 1ª peke