RESULTATS BRONZE ESPAI PÀDEL BLANES I BRONZE BELLATERRA

26.08.2019

Cristina Marre i Maria Oliver a 1ª categoria femenina i Bernat Oriol i Mauricio Andrini a 1ª categoria masculina, s’han proclamat vencedors de la prova del Circuit Bronze Head disputada a les pistes del Espai Pàdel Blanes.
Oriol-Andrini van disputar una final molt competida davant de David Díaz i Walef Vinicius, a qui van derrotar per un marcador de 6-4 i 7-5. La parella Marre-Oliver per la seva part es van imposar en una ajustada final femenina per 4-6, 7-6 i 7-5 a Blanca Herrera i Núria Tudela. A Tercera masculina els guanyadors van ser Jon Garcia i Albert Molins, doblegant per 6-4 i 6-2 a Carlos Romero i Ismael Molina.
L’entrega de premis del torneig va disposar de la presència de Pere Lopera, regidor de l’Ajuntament de Blanes. També es vol agrair la col·laboració de la marca Black Crown.

BRONZE ESPAI PADEL BLANES

Bronze Club Bellaterra
En l’altra prova del Circuit Bronze Head finalitzada aquest cap de setmana i que es va celebrar al Club Bellaterra, els campions masculins van ser Juan Molina i Joan López, que van resoldre la final al seu favor per 6-4 i 7-6 davant de Josep Maria Aragay i Juan Pablo Rodríguez. En fèmines Clara Miret i Marta Pineda es van imposar per 7-5 i 7-6 a Ivet Escamilla i Juana Maria Carmona.
Aquesta setmana les proves del Circuit Bronze Head es disputen al CT Premià de Dalt i Plana d’en Berga.

BRONZE BELLATERRA