OBERTES LES PRE-INSCRIPCIONS AL CURS TÈCNIC NIVELL 1 A SABADELL

27.03.2017

La Federació Catalana de Pàdel organitza el curs de Tècnic de Nivell 1 en pàdel. El desenvolupament d’aquest es realitzarà a les piscines Joan Serra de Sabadell (Ronda Bellesguard, 13) en sessions de divendres tarda, dissabte tot el dia i diumenge matí. El calendari de caps de setmana és el següent: 19-21 de maig, 26-28 de maig, 9-11 de juny i 16-18 de juny.

La preinscripció ja està oberta i s’allargarà fins el dia 28 d’abril. El preu total del curs de Tècnic de Nivell 1 en pàdel és de 695€, desglossat en: prova d’accés 49,25€; bloc específic + pràctiques 509,75€ i bloc comú 136€. La prova d’accés està fixada pel dia 6 de maig.

És requisit indispensable per portar a terme el curs de Tècnic de Nivell 1 en pàdel la inscripció mínima de 14 aspirants. Us adjuntem el full de preinscripció, l’heu de retornar omplert i amb el comprovant de pagament a la següent adreça de correu electrònic:docencia@fcpadel.cat.

El curs està enfocat a les fases d’iniciació en l’ensenyament del pàdel però per accedir el curs es requereix un nivell tècnic que demostri control i domini dels cops en general.
Per qualsevol dubte us podeu posar en contacte amb la Federació Catalana de Pàdel mitjançant els canals habituals.

INFORMACIÓ
PRE-INSCRIPCIÓ
SOL.LICITUD PROVA  ACCÈS NIVELL1
SOL.LICITUD CURS NIVELL1