OBERTES LES INSCRIPCIONS AL CURS TÈCNIC NIVELL 1 AL CE LAIETÀ

25.06.2019

La Federació Catalana de Pàdel organitza el curs de Tècnic de Nivell 1 en pàdel. El desenvolupament d’aquest es realitzarà Al CE Laietà (Carrer Pintor Ribalta, 2-8, Barcelona) en sessions de divendres tarda, dissabte tot el dia i diumenge matí, del 14 de setembre al 30 d’octubre de 2019.

La inscripció ja està oberta i s’allargarà fins el dia 3 de setembre. El preu total del curs de Tècnic de Nivell 1 en pàdel és de 695€, desglossat en: prova d’accés 49,25€; bloc específic + pràctiques 509,75€ i bloc comú 136€. La prova d’accés està fixada pel dia 14 de setembre.

És requisit indispensable per portar a terme el curs de Tècnic de Nivell 1 en pàdel la inscripció mínima de 14 aspirants. El curs està enfocat a les fases d’iniciació en l’ensenyament del pàdel però per accedir el curs es requereix un nivell tècnic que demostri control i domini dels cops en general.

Per qualsevol dubte us podeu posar en contacte amb la Federació Catalana de Pàdel mitjançant els canals habituals. Més informació en aquest enllaç: https://fcpadel.cat/formacio/calendari-cursos/

CURS-NIVELL1jpg