OBERTES LES INSCRIPCIONS AL CURS TÈCNIC NIVELL 1 A SABADELL

11.4.2019

La Federació Catalana de Pàdel organitza el curs de Tècnic de Nivell 1 en pàdel. El desenvolupament d’aquest es realitzarà a les piscines Joan Serra de Sabadell (Ronda Bellesguard, 13) en sessions de divendres tarda, dissabte tot el dia i diumenge matí.
La inscripció ja està oberta i s’allargarà fins el dia 23 d’abril. El preu total del curs de Tècnic de Nivell 1 en pàdel és de 695€, desglossat en: prova d’accés 49,25€; bloc específic + pràctiques 509,75€ i bloc comú 136€. La prova d’accés està fixada pel dia 4 de maig.
És requisit indispensable per portar a terme el curs de Tècnic de Nivell 1 en pàdel la inscripció mínima de 14 aspirants. El curs està enfocat a les fases d’iniciació en l’ensenyament del pàdel però per accedir el curs es requereix un nivell tècnic que demostri control i domini dels cops en general.
Per qualsevol dubte us podeu posar en contacte amb la Federació Catalana de Pàdel mitjançant els canals habituals. Més informació: https://fcpadel.cat/formacio/calendari-cursos/

CURS NIVELL 1 peke