OBERTA LA PREINSCRIPCIÓ PEL CURS DE TÈCNIC NIVELL 1 AL PÀDEL INDOOR GRANOLLERS

11.07.2017

El 16 de setembre es portarà a terme la prova d’accés pel curs de Tècnic de Nivell 1 en pàdel que organitza la Federació Catalana de Pàdel. El desenvolupament del curs es realitzarà a les instal·lacions del Pàdel Indoor Granollers en sessions de divendres tarda, dissabte tot el dia i diumenge matí.
La preinscripció ja està oberta i s’allargarà fins el dia 8 de setembre. El preu total del curs de Tècnic de Nivell 1 en pàdel és de 695€, desglossat en: prova d’accés 49,25€; bloc específic + pràctiques 509,75€ i bloc comú 136€.
És requisit indispensable per portar a terme el curs de Tècnic de Nivell 1 en pàdel la inscripció mínima de 14 aspirants. El curs està enfocat a les fases d’iniciació en l’ensenyament del pàdel però per accedir el curs es requereix un nivell tècnic que demostri control i domini dels cops en general.
Per qualsevol dubte us podeu posar en contacte amb la Federació Catalana de Pàdel mitjançant els canals habituals i en l’enllaç: https://fcpadel.cat/formacio/calendari-cursos/

foto curs formacio