OBERTA LA INSCRIPCIÓ PEL CAMPIONAT DE CATALUNYA PER EQUIPS DE MENORS

26.01.2018

A continuació us informem que està oberta la inscripció del Campionat de Catalunya per equips de Menors 2018. La competició es disputarà al Padel Nou Club de l’Hospitalet de l’Infant (Tarragona) del 10 al 18 de febrer.
El mètode d’inscripció és idèntic al dels adults. Per formalitzar la inscripció us heu de dirigir al següent link: https://fcpadel.cat/competicions/circuit-menors-2/ Seguidament clickeu a inscripcions obertes, allà apareix el Campionat de Catalunya per equips. Clickeu sobre el torneig, i us demana un usuari i contrasenya, el qual obtindreu un cop hagueu enviat el comprovant de pagament a menors@fcpadel.cat
Un cop dins, podreu veure que teniu 3 categories i 6 espais en cada una d’elles per inscriure els vostres jugadors introduïnt el número de llicència. Si existeix algun tipus d’incidència us dirà quina és per tal de poder resoldre-la, i si és correcta us la deixarà entrar.
Si voleu anar guardant el llistat mentre el feu, només cal dirigir-se sota del llistat, “aceptar terminos y política de privacidad”, i fer click a guardar i se us guardaran les llicències que heu posat correctament.
Un cop tingueu tot el llistat fet, repetiu l’acció de “aceptar terminos i guardar”, i la FCP podrà visualitzar el vostre llistat amb les llicències correctes.
La data límit d’inscripció i de resolució d’incidencies serà dimecres 6 de febrer a les 10h del matí. Si no sabeu com resoldre les incidències o teniu algun dubte dirigiu-vos a: menors@fcpadel.cat
El preu de l’inscripció serà de 120€ per equips i si són dos equips el segon són 80€, no s’inscriurà cap equip que no hagi abonat la inscripció. El pagament de la inscripció es pot fer per transferència al núm de compte: ES44 2100 – 0815 – 54 – 0200736301 de La Caixa i enviar el justificant a menors@fcpadel.cat
Allotjament
Els allotjaments proposats pel club de cara a la competició són el Hotel Can Salvador ubicat a Miami Platja, exactament a 5 minuts amb cotxe del Padel Nou. L’hotel ofereix habitacions amb llit de matrimoni juntament amb un plegati, es a dir habitació per a 3 persones, per 78 euros esmorzar inclòs. Pel que fa al menjar, el Padel Nou disposa de entrepants i racions de tapes.

FOTO INSCRIPCIO