OBERTA LA INSCRIPCIÓ AL CAMPIONAT DEL MÓN DE PÀDEL DE MENORS

07.06.2019

El compte enrere per a l’inici de la dotzena edició del campionat del món de pàdel per a menors ha començat amb l’obertura del termini d’inscripció. Aquest es mantindrà obert fins al pròxim 15 de setembre. Totes les inscripcions i acreditacions s’han de realitzar a través de la pàgina web oficial del torneig mundialmenores.com
Amb aquest termini recentment obert, 16 països ja han confirmat la seva intenció de participar en aquesta competició que es jugarà a Castelló, xifra que suposa un rècord absolut per a un torneig d’aquestes característiques.
Al costat d’aquest mundial de menors per seleccions nacionals, s’ha posat en marxa la inscripció per al campionat del món per parelles per a les categories sub 12, sub 14, sub 16 i sub 18. I també està ja en marxa el procés d’acreditació perquè els tècnics i entrenadors puguin exercir les seves funcions d’assistència durant la competició.
Des de la concessió per part de la Federació Internacional de Pàdel a la Federació de pàdel de la Comunitat Valenciana de l’organització d’aquest esdeveniment, la col·laboració amb OK Pàdel Castelló i Tennis Drive, està dotant al torneig dels recursos que garanteixin l’èxit absolut de participació i organització.
La coincidència tant en dates com en seus del Campionat del món de seleccions nacionals i del mundial per parelles afegeix un interès especial a aquesta cita especialment marcada en el calendari esportiu del pàdel mundial que té prevista la seva presentació oficial en breu.

LOGO MUNDIAL MENORS CASTELLO