NOVES PISTES AL CT.SALOU

La delegació a Tarragona de la Federació Catalana de Pàdel ha visitat les noves pistes de pàdel del Club Tennis Salou. Albert Rius, delegat de la Federació a la demarcació tarragonina, juntament amb Ramón Torra, director tècnic federatiu, han conegut de primera mà les característiques d’aquestes noves sis pistes de pàdel d’alt nivell.

Acompanyats de Natxo Jacob, gerent del Club Tennis Salou, el representants de la Federació Catalana de Pàdel a Tarragona han pogut veure in situ les instal·lacions del club i de pàdel. Les noves pistes disposen d’un paviment d’herba Desso Sports Gran Slam de color blau, les primeres a la demarcació. Les pistes també estan acondicionades amb una malla antilesió que fa que l’impacte de la pilota sigui sempre regular i els vidres quedin totalment alineats a l’estructura.

El Club Tennis Salou, situat a la urbanització Xalets Salou i fundat el 1970, vol recuperar el protagonisme que va tenir a les dècades dels setanta, vuitanta i noranta. Llavors va arribar a rondar els 2.000 socis. Ara, gràcies a un grup inversor, el Club Tennis Salou afronta reptes de present i futur. El pròxim 1 de juliol la profunda renovació del Club veurà la llum.
VISITA-FCPADEL-CT-SALOU-w