NOVA AMENAÇA DE LA FEP A CINC FEDERACIONS AUTONÒMIQUES UTILITZANT ALS JUGADORS/ES MENORS

19.07.2019

COMUNICAT OFICIAL DE LA FEDERACIÓ CATALANA DE PÀDEL

Ahir dia 18 de juliol, la FEP va enviar un escrit a la FCP, escrit sense cap signatura ni de cap directiu ni de cap professional, pel qual torna a amenaçar al col·lectiu de jugadors menors de cinc federacions autonòmiques, entre elles la FCP, amb la no participació d’aquests jugadors al Campionat d’Espanya de Menors dels dies 2 al 8 de setembre a Màlaga.
Des de la FCP volem fer les següents consideracions:
1. Desconeixem els motius d’aquesta nova amenaça als nostres menors, donat que el passat dia 30 de maig es va arribar a un acord amb el president de la FEP, Alfredo Garbisu, per abonar part de les quantitats sol·licitades, tot i que aquestes no van ser aprovades correctament a l’assemblea de la FEP, fet que vuit federacions autonòmiques hem denunciat davant el Consejo Superior de Deportes i la Justícia Ordinària als Tribunals de Madrid.
Adjuntem el correu electrònic signat el 30 de maig pel Secretari General de la FEP, Ramón Morcillo, que confirma aquest acord.
La FCP va abonar a la FEP el dia següent de l’acord els 11.880,55 euros corresponents, els quals sumats als 23.839,03 euros pagats al mes de febrer suposen un total de 35.719,58 euros pagats a la FEP, quantitat avui ja superior al pagat en tot l’any 2018.

2. Considerem inadmissible que, un cop mes, la FEP utilitzi com “hostatges” al col·lectiu de jugadors/es menors d’aquestes cinc federacions autonòmiques (Galicia, Cantabria, Illes Balears, Comunitat de València i Catalunya) per assolir les seves pretensions econòmiques del tot injustificades.

3. Sorprèn que la FEP amenaci amb la no participació al Campionat d’Espanya de Menors, i no pas amb la participació al Campionat d’Espanya sub-23, campionat aquest que no en resulta afectat. Un cop més, la FEP utilitza al col·lectiu de menors, més sensible, més nombrós, i més vulnerable.

4. Volem trametre tranquil·litat, calma i confiança als nostres jugadors i familiars. Estem fent, com sempre, tot el que està a la nostra mà per a solucionar el problema, defensant als nostres jugadors i al pàdel català davant d’aquest nou abús per part de la FEP. Ho estem fent conjuntament amb les altres federacions amenaçades, i posant en coneixement de la situació al Consejo Superior de Deportes i a la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya.

FEDERACIÓ CATALANA DE PÀDEL
Barcelona, 19 de juliol de 2019.

Document de la FEP