NOA CÁNOVAS I RAÚL JEREZ VOLEN ACABAR L’ANY COM A Nº1

Noa Cánovas i Raúl Jerez, números 1 en categoria cadet del pàdel català l’any 2019, tenen entre cella i cella l’objectiu d’acabar l’any en la posició més alta de l’escalafó. Ambdós jugadors afronten el seu darrer any com a cadets amb la màxima il·lusió i motivació. Cánovas i Jerez ho han posat de manifest en el cicle d’entrevistes al planter del pàdel català que organitza la Federació Catalana de Pàdel (FCdP).
GALA NOA CANOVAS

Cánovas, que el dia de Sant Jordi farà 16 anys, explica que «enguany faig parella amb la Claudia Jensen i volem aconseguir com més títols millor aquesta temporada en les proves catalanes i també les espanyoles» assegura la jugadora de El Masnou assegurant que «quan salto a pista intento evadir-me de qualsevol tipus de pressió. Potser on més la he notat va ser l’any passat en les semifinals del Mundial celebrat a Castelló en un partit on vaig  buidar-me de dalt a baix».

 

La jugadora del Pàdel Indoor Mataró ha lloat el paper que juguen en la seva formació «els meus entrenadors Pablo Crosetti i Julian Beherens, sempre encantada amb el suport que em transmeten i les seves indicacions» i ha afegit «el meu club, el Pàdel Indoor Mataró és una gran família on tots i totes en formem part. És un sentiment especial».

GALA RAUL JEREZ

Per la seva part Raúl Jerez, compatibilitza aquests dies la seva jornada entre estudis i exercici  «pel matí segueixo amb els meus estudis de quart de la ESO, i per la tarda porto a terme els entrenaments que em marca el meu preparador físic per no perdre la forma». Jerez, que el pròxim mes d’octubre farà 16 anys té clares les fites per aquest 2020 «defensar el número 1 cadet, fer un bon paper al Campionat d’Espanya i poder disputar alguns partits del Circuit Absolut de la FCdP són objectius que m’he marcat per la temporada».

El jugador del Club de Tennis Andrés Gimeno destaca el paper que té per ell el seu tècnic «amb el David Quirós ens coneixem de quan tenia 7 anys, m’apreta bastant i és coneixedor de les meves possibilitats. Tinc molta confiança en la seva persona».

Finalment i tot i que de moment la temporada es troba aturada pel decret d’alarma establert pel coronavirus, tots dos jugadors viuen l’actualitat del pàdel als seus domicils amb els seus familiars i recordant que «#ElPàdelCatalàEsQuedaACasa».

La pròxima setmana els entrevistats seran Ferran Gonzàlez el dimarts 7 d’abril i Clàudia Sánchez el divendres 10 d’abril.