NEXXUS ÉS NOU PROVEÏDOR OFICIAL DE PRODUCTES DE NUTRICIÓ ESPORTIVA DE LA FEDERACIÓ CATALANA DE PÀDEL

Enric Xapelli, administrador de l’entitat Nutriceutics SL i Felip Ródenas, president de la Federació Catalana de Pàdel han segellat l’acord entre ambdues entitats i que les vincula fins a finals del 2022. Nexxus s’especialitza en la producció i comercialització de productes de nutrició esportiva i amb aquest acord desitja promocionar la seva imatge corporativa i associar-la positivament als valors de l’esport del pàdel català.  

Els productes de NEXXUS ja els poden trobar les 349 parelles inscrites al Campionat de Catalunya Absolut Open Plasticband en el welcome pack. Tanmateix Nexxus també proporcionarà productes per les diferents seleccions catalanes (absoluta, menors i sènior). Jugadors i jugadores de la Selecció Catalana com Rubén Rivera, Toni Bueno o Xènia Clascà, són ambaixadors de Nexxus.

L’acord entre Nexxus i la Federació Catalana de Pàdel s’ha concretat a la seu de la Federació Catalana de Pàdel. Durant la signatura de la vinculació, el president Felip Ródenas, ha explicat a Enric Xapelli el bon estat de salut del pàdel català, amb més de 20.000 llicències i 279 clubs federats, i també han dialogat sobre l’inici del Campionat de Catalunya Absolut Open Plasticband.