MIREIA SERRANO I JOAQUIM FLORENSA, AMBICIOSOS AQUEST 2020

Mireia Serrano i Joaquim Florensa, números 1 en categoria Junior del pàdel català aquest darrer any, es mostren ambiciosos per aquest 2020. Tots dos jugadors tenen clars els objectius a aconseguir en aquesta temporada acabada de començar. Serrano i Florensa així ho han deixat clar en el cicle d’entrevistes al planter del pàdel català que organitza la Federació Catalana de Pàdel (FCdP) i que ha aixecat el teló aquesta setmana.

 

Florensa, que la pròxima setmana farà 19 anys, enguany ja no disputa el Circuit de Menors ASICS després d’haver finalitzat la seva etapa formativa com a menor. El jugador barceloní exposa que «finalitzar l’any entre els vint primers del rànquing m’agradaria molt» apunta un Florensa conscient del canvi de passar a jugar ara el Circuit Català Absolut «ara em trobo jugant contra referents del pàdel català com poden ser Enric Sanmartí, Toni Bueno, o d’altres als que en la meva etapa formativa he seguit molt».

GALA PÀDEL CATALÀ_JOAQUIM FLORENSA

Florensa, que actualment ocupa la posició número 57 del rànquing català absolut amb 1620 punts, ha explicat mitjançant el canal d’Instagram de la FCdP que «guardo molt bon record dels campionats jugats com a menor a Catalunya i a Espanya, tota una experiència que m’ha brindat el pàdel» i ha afegit «amb la selecció catalana de menors he disfrutat moltíssim, independetment dels resultats el que sempre ha caracteritzat aquesta selecció és el fet de ser una autèntica pinya». El jugador del Club Esportiu Laietà, que actualment cursa els estudis d’enginyeria industrial a la Universitat Politècnica de Catalunya, ha destacat també el paper que juga «la Marcela Ferrari, la meva entrenadora, que m’apreta molt per poder extreure el millor de mi».

 

Per la seva part Mireia Serrano, qui gaudeix aquest 2020 del seu últim any en la categoria Junior femení, espera poder rubricar una temporada «on poder seguir disfrutant del meu esport preferit i tornar a defensar el meu número 1 guanyant les màximes competicions possibles». Serrano, que el pròxim més de maig arribarà a la majoria d’edat és conscient que aquest és un any especial per ella «en el pàdel he viscut moments bons i d’altres que no ho han estat, ara bé, és la capacitat d’afrontar-los el que et permet seguir millorant com a esportista».

GALA PÀDEL CATALÀ_MIREIA SERRANO

La jugadora del Pàdel Indoor Granollers i dirigida per Xavi Fígols ha posat en valor el planter del pàdel català en la seva etapa formativa «a Catalunya hi ha un molt alt nivell masculí i femení de pàdel, això fa que a pista no et puguis relaxar ni un sol moment i el fet de donar-ho tot té com a principal conseqüència la teva millora esportiva»

Finalment i tot i que de moment la temporada es troba aturada pel decret d’alarma establert pel coronavirus, tots dos jugadors porten a terme als seus domicilis diferents exercicis per mantenir el seu estat de forma i recordant que «#ElPàdelCatalàEsQuedaACasa».

Mireia Serrano i Joaquim Florensa han estat els primers protagonistes mitjançant el canal oficial d’Instagram de la FCdP del cicle d’entrevistes al planter del pàdel català. La pròxima setmana els entrevistats seran en categoria cadet, Raúl Jerez el dimarts 31 de març i Noa Cànovas el divendres 3 d’abril.