MÉS PÀDEL QUE MAI A L’EPA DEL CT ANDRÉS GIMENO I AL PÀDEL AMB TU

Alegria, diversió, satisfacció i pàdel, més pàdel que mai. Aquests han estat els sentiments que han dibuixat aquest cap de setmana les expressions dels jugadors i jugadores que formen part de l’Escola de Pàdel Adaptat (EPA) del Club de Tenis Andrés Gimeno. Els nois i noies han rebut les pàles de pàdel que Black Crown -empresa col·laboradora de la Federació Catalana de Pàdel (FCdP)- ha realitzat a tot el grup en un acte marcat per la il·lusió, la companyonia i l’esperit esportiu de superació.

Amb el patrocini de la FCdP i de la Fundació Johan Cruyff, amb el suport inestimable de Torrons Vicens, la voluntat i professionalitat del Club de Tenis Andrés Gimeno, la direcció tècnica i esportiva d’en Nil Martínez, i amb l’ajuda de col·laboradors com la Escola Santo Angel de Gavà, el club de Castelldefels assegura estar «en disposició per seguir creixent i poder arribar a ser útils a mes nens i nenes d’arreu de la demarcació de Barcelona. Ells es mereixen aquesta oportunitat i seguirem treballant amb empenta i il·lusió per assolir aquestes fites»

La Federació Catalana de Pàdel ve col·laborant any rere any amb un clàssic anual del CT Andrés Gimeno com és el torneig de caràcter inclusiu ‘Torrons Vicens’. Una prova en en què jugadors de l’escola de pàdel adaptat del club s’enfronten en partits amistosos a alumnes de l’escola de pàdel normalitzat. Un torneig amb caràcter inclusiu i amb la participació dels prop de 40 nois i noies que formen part de l’Escola de Pàdel Adaptat (EPA) del Club de Tenis Andrés Gimeno.

‘Pàdel amb tu’ torna a pista

Set mesos després l’escola tarragonina ‘Pàdel amb tu’ ha tornat als entrenaments.  Els jugadors i jugadores de l’escola, amb samarretes i pilotes gràcies a la col·laboració amb la Federació Catalana de Pàdel, han disfrutat d’allò més.

Dirigida al col·lectiu de persones amb discapacitat, ‘Pàdel amb tu’ pretén fer arribar l’esport del pàdel com a motor integrador, i social. Amb un eix integrador esportiu molt marcat, pretén establir un segell molt clar de fomentar la integració esportiva en les persones amb aquesta necessitat.