MÉS DE 700 JUGADORS LLUITEN AQUESTA SETMANA PER FER-SE AMB EL PROVINCIAL

28.2.2019

Durant aquesta setmana i fins el diumenge dia 3 de març es disputen els Provincials de pàdel a les quatre demarcacions de Catalunya. Un total de 352 parelles s’han inscrit en aquesta competició arreu del territori català.
El provincial de Tarragona es juga a les instal·lacions del Golf Costa Daurada Sports Center amb la participació de 73 parelles; el de Barcelona es disputa al Padelarium Gavà amb 177 parelles que jugaran el torneig; el provincial de Girona es celebra al Pàdel Estany amb la participació de 77 parelles i finalment, el provincial de Lleida té lloc a les pistes del Sicoris Club amb 25 parelles.
Us recordem els guanyadors de l’any passat:
· A Tarragona, el Provincial 2018 coronava a Guillem Figuerola i Javi Gauna com a campions i a Ornella Visotto i Sandra Bellver com a campiones.
· A Barcelona van guanyar Guillermo Casal i Marc Quilez en homes, i en dones el títol va ser per Núria Rovira i Sara Pujal.
· El Provincial de Lleida el van guanyar Scatena Jeremy i Haziza Robin en categoria masculina, i Xènia Clascà i Laia Bonilla en la femenina.
· El Provincial de Girona va proclamar l’any passat com a vencedors a David Díaz i Ferran Sala en categoria masculina i a Sandra Guitart i Meritxell Deulofeu en fèmines.
Les finals del Provincials de Lleida, Tarragona, Barcelona i Girona es jugaran diumenge pel matí a les diferents seus.

FOTO DE RECURS 1